Servicii

 

Grafică publicitară și branding

Mai exact? Creăm imaginea afacerii tale, de la zero la infinit. Alegem împreună culorile și simbolurile care te reprezintă, alegem un slogan inspirat, îți conturăm un logo și îl îmbrăcăm apoi într-un manual de brand. Punem pe ecran și pe hârtie layoutul materialelor publicitare și promoționale și îți băgăm în cap o groază de idei despre brandingul afacerii tale care nici nu știai că există.

 

 

Bannere online

Știm că afacerea ta este prezentă și în online, așa că îți putem transpune campaniile și ofertele tipărite în bannere creative pentru site sau pentru promovare pe social media. De asemenea, putem gândi împreună o prezentare a serviciilor tale care să ajungă la clienți într-un format digital atractiv.

 

 

Materiale promoționale

Niciun business fără pixuri sau agende inscripționate, nu? Fie că ești un tradiționalist sau dimpotrivă, te-ai hotărât să ieși din tipare, noi suntem Galleria Creative Shop-ul unde vei găsi soluții pentru materiale promoționale de tot felul, inscripționate după gustul tău. Agende, tricouri, stick-uri de memorie, umbrele, pungi, etichete, cutii, calendare, pahare… dar îți putem personaliza și o periuță de dinți dacă simți nevoia.

 

Print digital

La Galleria, ceea ce desenăm prinde formă și culoare: postere în variate dimensiuni, flyere, plicuri, calendare, meniuri, cataloage de prezentare, mape, agende, ecusoane, invitații și orice altceva ai avea nevoie în activitatea ta. Lucrăm cu texturi și nuanțe de cartoane deosebite și îți înobilăm printul cu finisajel alese: plastifiere, decupare, serigrafie, lăcuire selectivă etc.

Revista Explore

Brand al Galleriei, Revista Explore este cea mai longevivă publicație de timp liber din Galați și Brăila, cu 12 ani de activitate neîntreruptă. Revista este distribuită lunar, gratuit, în peste 340 de puncte, atât în restaurante, locuri de distracție, hoteluri, teatre, cât și în centre de beauty, cabinete medicale, spălătorii auto, facultăți sau la evenimentele sociale și culturale. În plus, Revista Explore se află în cele mai mari centre comerciale: Brăila Mall, Shopping City Galați, Winmarkt Modern, Dunărea Mall. Am reușit să ne câștigăm notorietatea prin seriozitate, calitate și prin abordarea inedită a cititorilor și a subiectelor de interes precum informații culturale, editoriale și servicii ce țin de nevoile zilnice ale consumatorilor.

 

Promovare online & social media

Afacerea ta trebuie să se poziționeze mereu în focus și să fie de actualitate. Iar într-o lume atât de dinamică atenția clienților este tot mai greu de reținut. Ce te sfătuim? Fii peste tot! Noi îți vom oferi sprijin și îndrumare.