Tendințele în materie de culori pentru anul 2022


Tendințele și culorile de top ale anului 2022 în lumea creativă au la bază nuanțe pastelate. În fiecare an, analiștii de date și experții în design analizează miliarde de informații digitale pentru a dezvălui ce culori gravitează în lumea designului. Următoarele statistici se bazează pe milioane de imagini descărcate din întreaga lume folosind banca de imagini Shutterstock, în care fiecare nuanță individuală de pixeli este contorizată, împreună cu performanța recentă a ratei de clic (CTR). Vă prezentăm culorile de top în anul 2022. Și lista începe cu…

Calming Coral

Acest pastel specific, piersic se înțelege splendid cu ceilalți membri ai familiei pastelate. Se îmbină mai ales cu galbenul și rozul prăfuit pentru o nuanță nostalgică. Trebuie să luăm în considerare contrastul cu albastru deschis pentru a completa o paletă reconfortantă și naturală.

Căldura pe care o transmite, ne încurajează să ne îmbrățișăm vulnerabilitatea, aducând în prim-plan sentimente de confort și pace.

Calming Coral

Velvet Violet

Unele nuanțe de mov sunt stridente dar – dimpotrivă, Velvet Violet șoptește și atrage privirea cu magnetismul său fad. Și totuși, reprezintă cea mai îndrăzneață alegere dintre culorile din tendințe pentru 2022, capabilă să întoarcă capetele fără să depășească limita extravaganței. Nuanța poartă un ton hotărât regal, încrezător în grația și alura sa demnă.

Velvet Violet întruchipează asocierile tradiționale ale violetului cu regalitatea. Complementul său natural este o nuanță contrastantă de verde, cum ar fi smaraldul, care se împerechează într-o armonie perfectă. Având în vedere plasarea sa mai întunecată pe spectrul de culori, servește, de asemenea, ca bază superbă pentru accente strălucitoare ale culorilor neon-electrice.

Velvet Violet Pacific Pink

Cea mai la modă culoare din acest an readuce aminte de o floare presată între paginile unei cărți vechi, tactilă și trandafirie. În timp ce rozul aprins a fost la modă mulți ani, această nuanță subtilă este pe cale să devină foarte cunoscută și utilizată în 2022.

Pacific Pink amintește de acea inevitabilă roșeață în obraji care apare atunci când ești copleșit de o senzație de entuziasm. Arată minunat atunci când este asociat cu alte tonuri de roz și piersică. Aplicată peste o culoare albastru-verzui (teal), poate evoca apusul soarelui deasupra unei plaje strălucitoare din Pacific.

Pacific Pink

Verdele este suprem

Datele din acest an arată că nuanțele de verde domină ratele de click și conversii. Așa că, dacă dorești ca proiectele tale să funcționeze profesionist, ia în considerare adăugarea unei note de smarald, jad, tei, mentă și nu numai. Jade Green   Care dintre aceste culori este preferata ta? Noi ne-am îndrăgostit de Pacific Pink! Află mai multe și despre culoarea anului 2022 – Very Peri. 
Share