Cele mai bune instrumente de marketing pentru social media în 2021


Iată o listă cu cele mai bune aplicații de social media în 2021, ca să-ți faci treaba mai ușor, mai eficient și mai rapid anul acesta. Aplicațiile de socializare potrivite economisesc timp, ajută la crearea de conținut mai bun și la conexiunea cu publicul potrivit. Enumerăm cele mai bune aplicații și cele mai esențiale instrumente, astfel ne putem face munca mai eficientă.

Cele 4 aplicații esenţiale de social media în anul 2021:
 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram

Ele sunt minimul pentru orice agent de marketing care se ocupă de social media. Sunt cele mai mari platforme sociale existente în acest moment. Și să fim sinceri: dacă nu le folosiți, sunteți într-adevăr un agent de marketing pentru social media?
Dacă știți deja despre aceste aplicații, nu ezitați să treceți la secțiunea de instrumente.

Facebook

Este cea mai mare şi cea mai cunoscută  platformă de socializare din această listă – și cu o comunitate foarte mare.

Facebook permite utilizatorilor să se conecteze cu prietenii, familia și cunoștințele din întreaga lume. Are cu mai mult de 2 miliarde de utilizatori activi lunar. Cea mai bună modalitate de a ieşi în faţă cu afacerea ta este să exişti pe Facebook.

Instagram

După ce a fost cumpărat de Facebook pentru un miliard de dolari în 2012, Instagram a ajuns la un miliard de utilizatori activi pe lună. Poze cu mâncarea, OOTD (outfit of the day), filtre cu nume de orașe, clipuri pe IGTV, live-uri, feed-uri și multe altele pot descrie această platformă. Este esențial ca brandul tău să fie vizibil pe Instagram în special datorită creșterii marketingului bazat pe influenceri.

Twitter

Twitter este o platformă socială care permite mărcilor și utilizatorilor să comunice prin mesaje scurte – cunoscute și sub numele de „tweets”. Deși mesajele sunt limitate la 280 de caractere sau mai puțin, ele pot fi modalități puternice de a vă comercializa afacerea.

Și cu peste 336 de milioane de utilizatori activi lunar, afacerea dvs. ar trebui să vă poată găsi nișa de piață în cadrul platformei de socializare.

YouTube

Deși are câțiva concurenți, YouTube rămâne cea mai mare și mai populară platformă de partajare video din lume, cu peste 1,8 miliarde de utilizatori activi lunar.

Platforma este excelentă pentru partajarea de videoclipuri și muzică, precum și pentru conținutul de streaming live pe web. Este o sursă puternică  pentru oricare dintre nevoile dvs. video.

Cele mai potrivite şi interesante instrumente social media în 2021

Platforma de socializare potrivită, împreună cu instrumentele potrivite, fac campanii puternice. Mai jos, veți găsi cele mai bune şi interesante instrumente pentru a vă promova brandul pe social media în 2021.

1. Planoly

Recomandat de conducătorul echipei de marketing social Hootsuite, Amanda Wood, Planoly este un planificator vizual pentru Instagram. Aplicația vă permite să vedeți cum vor arăta postările dvs. individuale ca o grilă înainte de a posta, oferind în același timp date și rate de implicare pentru fiecare postare.

Practic vei avea o pagină Instagram mai clară, mai stilată şi mai vizibilă.

2. Crello

Crello te ajută să creezi imagini și animații pe pagina ta. Cea mai bună parte: nu este necesară experiența de proiectare. Cu peste 10.000 de șabloane gata de editat și 30 de formate, poţi intra direct și să creezi o imagine pentru brandul tău.

3. Facebook Business Manager

Gestionarea uneia sau a mai multor pagini Facebook de pe un dispozitiv mobil este o sarcină dificilă. Din fericire, există aplicația Facebook Pages Manager, care vă permite să gestionați până la 50 de pagini separate de afaceri Facebook de pe un smartphone sau tabletă.

4. Fastory

Fastory permite marketerilor digitali să creeze conținut de brand pentru poveștile lor pe Instagram, Snapchat, Twitter și Facebook. Nici ei nu fac doar imagini. Fastory are un meniu robust de opțiuni de conținut, inclusiv:

 • Jocuri
 • Teste
 • Articole
 • Videoclipuri
 • Chatbots
 • Sondaje

Fastory poate ajuta orice agent de marketing să își ridice conținutul de la story. Ține-ți publicul actualizat indiferent unde te afli.

5. Captiona

Captiona este un instrument fantastic de sugestii de descrieri pentru Instagram și Snapchat.
Cu cele mai populare mărci de pe Instagram care postează de aproximativ cinci ori pe săptămână, generarea de descrieri convingătoare.

Aplicația Captiona vă permite să introduceți cuvinte cheie care vă descriu brandul și vă ajută să generați descrieri similare sugerând fraze descriptive.

6.Storyheap

Specialiștii în marketing care caută o modalitate excelentă de a-și vedea analiza Instagram și Snapchat pe un singur tablou de bord au nevoie de Storyheap.

Veți putea vizualiza valori precum ratele de deschidere, vizualizările și implicarea pentru platformele sociale bazate pe imagini. În plus, cu Storyheap Studio, specialiștii în marketing vor putea crea și edita povești pe tabloul de bord.

7. Hootsuite Composer

Hootsuite este o platformă de gestionare a rețelelor sociale care vă permite să creați, să programați și să publicați mesaje pe cele mai importante rețelele sociale dintr-un singur tablou de bord. Compozitorul este instrumentul din Hootsuite care ajută la „crearea” părții acestei ecuații.

Cu Composer, nu puteți doar scrie o descriere și atașa o imagine la postarea dvs. așa cum ați face în mod normal, ci puteți edita, adăuga logo-uri și redimensiona imaginile la proporțiile exacte de care aveți nevoie. Composer oferă chiar și specificații de imagine preconstruite pentru fiecare rețea socială.

8. Botletter

Botletter-ul vă permite să trimiteți buletine informative și mesaje de campanii prin Facebook Messenger.

Pentru sceptici: Botletter se mândrește cu o rată de deschidere de 80% în medie. Comparați-le cu cele 20% din buletinele de știri care se deschid, știind că buletinele de știri de pe Facebook Messenger sunt cele mai accesate.

9. Campsite

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă marketerii cu Instagram este de a avea un singur link pe cont – limitându-vă capacitatea de a vă conecta la diferite produse, site-uri și pagini.

Camping vă permite să vă compilați toate linkurile pe o singură pagină, permițându-vă să trimiteți utilizatorii exact unde doriți să meargă. Asta înseamnă să adăugați un singur link la biografia dvs. de pe Instagram și să nu îl mai schimbați niciodată.

10. Adobe Premier Clip

87% dintre comercianții online investesc în conținut video și nu există semne că această tendință ar încetini, ba din potrivă această tendinţă are parte de popularitate anul acesta.

Dacă căutați o modalitate de a crea cu ușurință videoclipuri cu aspect profesional, Adobe Premiere Clip este o aplicație care trebuie descărcată. Aplicația video este gratuită şi vă oferă funcții avansate, inclusiv capacități de editare, suport pentru coloanele sonore și opțiuni personalizate de iluminare și estetică.

11. Keyhole

Keyhole este un instrument de monitorizare a rețelelor sociale care are atât o versiune pentru desktop, cât și o versiune mobilă. Aplicația permite utilizatorilor să introducă cuvinte cheie, hashtag-uri și adrese URL pentru a-și urmări performanța pe platformele sociale.
Datele furnizate de Keyhole pot ajuta specialiștii în marketing social să fie conștienți și implicați în conversații active și să urmărească performanța propriilor campanii.

12. Hootsuite Analztics

Platforma Hootsuite Analytics este un instrument de social media personalizabil care colectează informații despre social media și le exportă în informații inteligibile și ușor de utilizat pentru specialiștii în marketing social.

Hootsuite Analytics funcționează pe Instagram, Twitter și Facebook pentru a identifica tendințele și a urmări creșterea în mediul social, astfel încât să puteți face cele mai bune alegeri cu privire la modul de gestionare a banilor şi a timpului dvs.

13. Aplicația Hemingway

Aplicația Hemingway vă va face un scriitor mai bun, cu cuvinte elevate, astfel vei observa şi o îmbunatățire a vocabularului. Vă va arăta cum să tăiați jargonul. La fel și pentru propozițiile lungi, adverbele inutile, adjectivele superlative și frazele pasive.

De asemenea, este foarte ușor de utilizat:

 • Pur și simplu lipiți scrisul în aplicația Hemingway;
 • Vedeți clar ce funcționează şi ce nu;
 • Faceți modificări pentru a vedea ce funcționează mai bine;
 • Publică piesa.

Folosiți adesea aplicația Hemingway pentru a vă dezvolta abilitățile de scriere. După un timp, veți avea nevoie de ea tot mai puțin. Poate fi folosită des pentru a ține sub control modul de scriere. Un instrument uimitor.

Și acesta este rezumatul nostru pentru cele mai bune și mai populare aplicații de social media pentru 2021.

Tu ce faci pentru a fi cât mai vizibil în mediul social? Te-ar putea interesa și: Fotografia în 2021 – Care sunt cele mai importante tendinţe?

Share