5 sfaturi pentru a crea conținut captivant în fiecare zi pe Twitter


E dificil să găsești noi modalități de a interacționa zilnic cu publicul tău pe Twitter. Însă niște strategii noi, bine definite, cu rezultate pe termen lung, vor determina comunitatea ta să revină pentru mai mult conținut. Iată câteva exemple de astfel de strategii:

Creează poll-uri

Poți crește engagement-ul pe Twitter dacă îți provoci comunitatea să-și exprime opiniile, gândurile și preferințele. Folosește sondajele (poll-urile) Twitter sau pur și simplu pune o întrebare pe feed-ul tău. Distribuie rezultatele sau dă retweet celor mai interesante răspunsuri.

Conținut vizual

Sunt de trei ori mai multe șanse ca publicul tău să interacționeze cu tweet-urile care includ conținut vizual. Include videoclipuri, imagini sau GIF-uri. Conținutul vizual captează atenția oamenilor atunci când derulează prin feed și duce la un engagement mai mare.

Dezvoltă un plan editorial

Gândește-te la mai multe teme pe care la poți aborda de-a lungul timpului pe Twitter. Câteva exemple includ:

Testimonialele clienților
Fun facts
Prezentarea angajaților
Tips & tricks
Evenimente

Hashtag-uri

Un hashtag poate ajuta publicul să urmărească conversația în jurul unei teme. Dacă faci o campanie și te gândești la un hashtag anume, acesta va unii toate informațiile despre campanie cu un singur click și va crește interesul publicului asupra brand-ului tău.  

Conținut interesant

Gândește-te la povești noi, urmărește persoane care te inspiră, distribuie conținut din comunitatea ta și gândește-te la puncte noi de vedere pe care pe poți împărtăși pe Twitter.

Tu folosești Twitter-ul? Urmărește-ne și pe noi!

Te-ar putea interesa și: Ce este Telegram și de ce ar trebui să-l folosești

Share