10 programe de conţinut video pentru social media pentru 2021


Potrivit statisticilor de marketing video Wyzowl 2020, 89% dintre specialiștii în marketing video au declarat că videoclipul le oferă cel mai mare profit, 80% au raportat că videoclipurile cresc vânzările, 83% au spus că videoclipurile îi ajută la generarea de clienți potențiali și 87% au spus că videoclipurile au crescut traficul către site-ul lor web.

Este greu pentru o pagină social media să supraviețuiască în 2021 fără video. Conținutul video funcționează excepțional de bine nu numai în ceea ce privește implicarea, ci și pentru rentabilitatea investiției. Consumatorilor le place să vadă videoclipuri și este tipul lor de conținut preferat. Oamenii vor să vadă mai mult conținut video în viitor, mai mult decât orice alt tip de conținut.

De ce este atât de important conţinutul video?

Consumatorilor le place să vadă videoclipuri și este tipul lor de conținut preferat. Oamenii vor să vadă mai mult conținut video în viitor mai mult decât orice alt tip de conținut. Într-un sondaj realizat pe mai mult de 3000 de consumatori, 53% dintre respondenți au spus că vor să vadă mai mult conținut video în viitor și 54% dintre consumatori au spus că vor să vadă mai mult conținut video de la afacerea lor preferată.

Nu puteți ieşi în evidenţă fără videoclipuri, este sigur. Pentru a crea videoclipuri pentru afacerea dvs., aveți nevoie de cel mai bun instrument de creare a videoclipurilor. Un videoclip slab înregistrat sau editat va distorsiona imaginea mărcii dvs. și nu este ceva recomandat. Un producător de videoclipuri promoționale va face o treabă excelentă de a crea videoclipuri promoționale pentru site-ul dvs., blog și rețelele sociale.

Nu sunteți sigur care este producătorul video promoțional potrivit pentru compania dvs.?

Consultați următoarea listă cu cei mai buni producători de videoclipuri promoționale pentru 2021:

1. Promo

După cum sugerează și numele său, Promo vizează companiile care doresc să facă videoclipuri promoționale, împreună cu anunțuri Facebook, Instagram, YouTube și LinkedIn. Promo.com vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a crea videoclipuri performante, care să vă stimuleze afacerea.

Include mai mult de 2.500 de șabloane, sortate atât după scop, de exemplu, videoclipuri promoționale, cât și pe sector, de exemplu, retail și educație. Vă permite să creați multe tipuri diferite de videoclipuri, inclusiv reclame video remarcabile, videoclipuri de pe rețelele sociale, videoclipuri despre produse, videoclipuri explicative și multe altele. De asemenea, puteți alege dintre peste 23 de milioane de videoclipuri și fotografii HD premium de la Getty, Shutterstock și alți parteneri de top. Fiind o platformă online, Promo este optimizat pentru rezultate online.

2. Animoto

Animoto este un producător video ușor de utilizat pentru companii. Îl puteți folosi pentru a crea mai multe tipuri de videoclipuri, inclusiv videoclipuri promoționale pentru afacerea dvs. Are o bibliotecă gigantică de imagini, fotografii, videoclipuri, muzică, șabloane și fonturi. Aceste resurse vă ajută să creați orice tip de videoclip promoțional.

Are un producător de videoclipuri drag-and-drop, unde puteți crea un videoclip uimitor în câteva minute. Alegeți un șablon storyboard, încărcați videoclipul, personalizați-l, adăugați imagini, muzică și alt material din bibliotecă și produceți-l. Puteți să-l descărcați și să-l partajați pe rețelele sociale cu un singur click.

3. Biteable

Biteable este un producător video promo perfect pentru începători. Nu are nicio curbă de învățare și oricine poate crea un videoclip profesional în câteva minute. Are o mulțime de șabloane care pot fi personalizate cu câteva click-uri. Cel mai bun lucru despre Biteable este colecția sa extinsă de șabloane care vă fac munca mai ușoară și distractivă.

4. Offeo

Dacă sunteți în căutarea unui producător gratuit de marketing și videoclipuri promoționale, ar trebui să încercați Offeo. Planul său gratuit este mult mai bun și oferă mult mai multe funcții decât ceea ce veți obține cu un alt producător de videoclipuri. Puteți crea orice tip de videoclip în interfața sa intuitivă. Are o bibliotecă masivă de materiale care include imagini, fotografii, animație, videoclipuri, muzică licențiată și multe altele.

5. Adobe Spark

Este imposibil să omiteți Adobe atunci când vorbiți despre grafică, design și animație. Adobe Spark este un instrument excelent de proiectare pentru a crea videoclipuri și povești profesionale din mers. Puteți utiliza aplicația Adobe Spark pentru a crea videoclipuri pe smartphone.

Are o interfață curată și rapidă, care vă permite să creați grafică și videoclipuri în câteva minute. Cel mai bun lucru despre Adobe Spark este că îți poți crea propria grafică pentru videoclipurile promoționale, ceea ce înseamnă că videoclipurile tale vor fi întotdeauna unice. Vă furnizează pictograme, imagini și modele pentru a crea videoclipuri în orice scop.

6. Powtoon / Moovly / Headliner / Vyond / Animaker

Powtoon este unul dintre cele mai bune instrumente explicative pentru producerea de videoclipuri. Funcționează cel mai bine pentru a crea videoclipuri explicative, pentru a împărtăși povestea mărcii cu publicul dvs. şi pentru a o face memorabilă. Nu doar o poveste de marcă, dar puteți folosi videoclipuri explicative pentru a vă promova produsele.

Tabloul de bord Powtoon este simplu și direct. Puteți alege șabloane din categoria de marketing pentru un videoclip explicativ, video de produs sau anunțuri video. Editați șablonul, modificați-l, adăugați materiale din biblioteca sa, salvați videoclipul și descărcați-l ca MP4. Una dintre cele mai bune caracteristici ale Powtoon este videoclipul său de calitate Full HD pentru toate planurile plătite.

7. VideoPad / Shotcut

VideoPad este un software gratuit cu o serie de instrumente avansate de editare video, concepute pentru a fi utilizate pe platforma Android. Software-ul este intuitiv și chiar distractiv de utilizat și poate produce câteva produse finale uimitoare din înregistrările video brute.

Poate fi utilizat cu ușurință de oricine și are o serie de funcții care îi vor face și pe utilizatorii mai avansați să fie fericiți. Poate fi folosit pentru a decupa cu ușurință mesaje scurte pentru familie sau prieteni și are mai multe efecte și tranziții integrate pentru a profita la maximum de conținutul dvs.

Tarifele acestor instrumente de editare variază între 20 – 50 USD/lună. Realizarea videoclipurilor promoționale o puteți face şi fără o echipă de editori și designeri video dar cu ajutorul acestor programe de editare video puteţi fac asta mai simplu, mai rapid și mai rentabil.

Cel mai bine este să folosiți cel puțin doi producători video promo pentru a diversifica conținutul video. Crearea unui tip de videoclip pe parcursul lunii va face videoclipurile dvs. monotone. De exemplu, crearea videoclipurilor promoționale animate numai cu personaje similare va face videoclipurile dvs. mai puțin atractive în timp. Creați diferite tipuri de videoclipuri și cel mai bun mod de a face acest lucru este să aveți mai multe instrumente de creare a videoclipurilor în stiva dvs.

Tu ce programe de conţinut video cunoşti/ foloseşti?

Tu ştii De ce este important pentru un brand să aibă review-uri?

Share